Intressen

 • Bokbindning – Har hittat en jätterolig hobby. Jag och dottern har tidigare gått två stycken helgkurser i bokbindning i Aspudden. Där lärde oss Shima grunderna. Det var jättekul men sedan kom det en pandemi som gjorde paus i denna hobby. Följ länken och kika på bilder av mina bundna böcker. 
  Hittade sedan en sådan kurs i Karlstad och Olle Myrman har där ett bokbinderi där han har ett flertal kurser under veckorna.
 • DalahästarJag samlar på dalahästar och hästar av samma typ från andra områden utanför Dalarna. Stora som små. Kanske jag kan lägga ut min samling på webben längre fram.star och hästar av samma typ från andra områden utanför Dalarna. Stora som små. Kanske jag kan lägga ut min samling på webben längre fram.
   
 • Släktforskning – När jag började släktforska fick man skicka efter microficher och åka till Släktforskarnas hus i Leksand om man ville ha tillgång till många på en gång. Nu för tiden så finns det mesta gratis att se på internet bl a via Svar som är gratis. Länkar gärna här till några
  Släktforskarnas Hus
  Riksarkivet SVAR
  • Silversmide – Jag har som hobby att länka silverkedjor av öglor och använder gärna en kombination med halvädelstenar. Har sysslat med det i många år. Har även haft kvällskurser i konsten att länka kedjor som är ett fantastiskt tidsfördriv.
    
  • Luffarslöjd – Har gått kurs på Sätergläntan i Luffarslöjd. Vi hade några fantastiska dagar tillsammans. Har efter detta även haft kurser i denna konst. Ta en paus och åk till Sätergläntan och titta på dess fina miljö och bli inspirerad.
   Sätergläntan
   Total Page Visits: 1679 - Today Page Visits: 2